ΚΡΑΤΗΣΗ
Βήμα 2 απο 2
ΚΡΑΤΗΣΗ

Η φιλοσοφία μας

Κατάγομαι από την Κεφαλονιά. Μεγάλωσα στο Αργοστόλι, μα αρκετά μικρή άφησα με την οικογένειά μου το αγαπημένο μου νησί. Το όνειρό μου πάντα ήταν να γυρίσω πίσω και να ασχοληθώ με την φιλοξενία. Για μένα, η κρίση αποτελεί και αποτέλεσε κίνητρο για νέες δραστηριότητες και δημιουργία. Αγαπώ την πατρίδα μου την Ελλάδα, αγαπώ το νησί μου. Γι’ αυτό και σε αυτές τις δύσκολες κατά τα άλλα εποχές, αποφάσισα με την οικογένειά μου να επιστρέψουμε στο νησί και να ασχοληθούμε με τον Τουρισμό.

Η Κεφαλονιά είναι γεμάτη ανεξερεύνητους τόπους, η ελληνική κουζίνα γεμάτη εκπλήξεις και οι Έλληνες γεμάτοι φιλοξενία και σεβασμό για τον επισκέπτη.
Αν με ρωτούσε κανείς, ‘Στέλλα, πως νιώθεις για τη νέα αυτή προσπάθεια;’, θα απαντούσα: ‘Απέκτησα μια μεγαλύτερη οικογένεια. Έφτιαξα ένα μεγαλύτερο σπίτι’.
Το οικογενειακό μας τραπέζι μεγαλώνει. Το ενδιαφέρον μου για τους ανθρώπους πολλαπλασιάζεται, αφού στο νέο μου σπίτι θα υποδέχομαι όλο και περισσότερους επισκέπτες από διαφορετικούς τόπους - της Ελλάδας, του κόσμου.

Με τον Ξενώνα μας θέλουμε να προσφέρουμε απλόχερα σε όλους όσους θα μας τιμήσουν με την επιλογή τους:
• τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Έλληνα στην καλύτερή τους μορφή - φιλοξενία, νοιάξιμο, φροντίδα
• τα αγνότερα προϊόντα της Ελληνικής φύσης, στην καλύτερή τους εποχή - παράδοση, φρεσκάδα, αγνότητα
• τις ομορφιές της Κεφαλονιάς με μια άλλη ματιά, τοπική - δραστηριότητες, πολιτισμός, ποικίλες εμπειρίες
Siora Stella

Καλέστε μας

στο κινητό

Καλέστε μας

στο σταθερό