Σχετικά με εμάς

Η Φιλοξενία είναι για εμάς τρόπος ζωής. Στο Δενδρολίβανο θα την βιώσετε!

Η διαμονή σας

 

Για μας οι διακοπές είναι ιερές. Γνωρίζοντας ότι η σκληρή καθημερινότητα στον σύγχρονο κόσμο δημιουργεί απαιτήσεις, έχουμε σχεδιάσει το κάθε μας διαμέρισμα αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο του Ξενώνα μας με βάση συγκεκριμένες αξίες – αξίες ελληνικές όπως η Φιλοξενία, η Ελληνικότητα, η Απλότητα και η Παράδοση.

Μέσα σε μια μεγάλη καταπράσινη έκταση στη βορειοδυτική πλευρά της Κεφαλονιάς βρίσκεται ο Ξενώνας μας, που αποτελείται από δύο μεγάλες, διακριτές πτέρυγες διαμερισμάτων, τη Βόρεια και τη Νότια  – ξεχωριστό κομμάτι της πρώτης, Το Μικρό Σπίτι, που υπόσχεται να εξασφαλίσει και στον πιο απαιτητικό επισκέπτη μια διαμονή με απόλυτη ηρεμία και ανεξαρτησία.

 

"Κατάγομαι από την Κεφαλονιά. Μεγάλωσα στο Αργοστόλι, μα αρκετά μικρή άφησα με την οικογένειά μου το αγαπημένο μου νησί. Το όνειρό μου πάντα ήταν να γυρίσω πίσω και να ασχοληθώ με την φιλοξενία."
Siora Stella

Ο Ξενώνας μας αποτελείται από 8 διαμερίσματα και ένα Μικρό Σπίτι.

Φτιαγμένα με απλότητα, και με διακόσμηση βασισμένη σε μια παλέτα ζεστών γήινων χρωμάτων και μοντέρνων πινελιών του πράσινου της ελιάς και του σάπιου μήλου, τα διαμερίσματά μας είναι δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα – με τη δυνατότητα, σε κάθε ένα από αυτά, να φιλοξενηθούν και επιπλέον άτομα.

 

Προτεραιότητά μας είναι η καθαριότητα και η φρεσκάδα, για χαλαρό ύπνο και ευχάριστη παραμονή μέσα στο δωμάτιο, ενώ ιδιαίτερη θέση στην διαμονή στο Δενδρολίβανο έχει το πρωινό μας: Κάθε πρωί έξω από τη πόρτα σας θα βρίσκεται ένα καλάθι με διαφορετική σύνθεση γεύσεων κάθε μέρα, αλμυρής και γλυκιάς γεύσης, βασισμένη σε φρέσκα προϊόντα της ελληνικής γης.

 

Η φιλοσοφία μας

 

Κατάγομαι από την Κεφαλονιά. Μεγάλωσα στο Αργοστόλι, μα αρκετά μικρή άφησα με την οικογένειά μου το αγαπημένο μου νησί. Το όνειρό μου πάντα ήταν να γυρίσω πίσω και να ασχοληθώ με την φιλοξενία. Για μένα, η κρίση αποτελεί και αποτέλεσε κίνητρο για νέες δραστηριότητες και δημιουργία. Αγαπώ την πατρίδα μου την Ελλάδα, αγαπώ το νησί μου. Γι’ αυτό και σε αυτές τις δύσκολες κατά τα άλλα εποχές, αποφάσισα με την οικογένειά μου να επιστρέψουμε στο νησί και να ασχοληθούμε με τον Τουρισμό.

 

Η Κεφαλονιά είναι γεμάτη ανεξερεύνητους τόπους, η ελληνική κουζίνα γεμάτη εκπλήξεις και οι Έλληνες γεμάτοι φιλοξενία και σεβασμό για τον επισκέπτη.
Αν με ρωτούσε κανείς, ‘Στέλλα, πως νιώθεις για τη νέα αυτή προσπάθεια;’, θα απαντούσα: ‘Απέκτησα μια μεγαλύτερη οικογένεια. Έφτιαξα ένα μεγαλύτερο σπίτι’.

 

Το οικογενειακό μας τραπέζι μεγαλώνει. Το ενδιαφέρον μου για τους ανθρώπους πολλαπλασιάζεται, αφού στο νέο μου σπίτι θα υποδέχομαι όλο και περισσότερους επισκέπτες από διαφορετικούς τόπους – της Ελλάδας, του κόσμου.

 

Με τον Ξενώνα μας θέλουμε να προσφέρουμε απλόχερα σε όλους όσους θα μας τιμήσουν με την επιλογή τους:
• τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Έλληνα στην καλύτερή τους μορφή – φιλοξενία, νοιάξιμο, φροντίδα
• τα αγνότερα προϊόντα της Ελληνικής φύσης, στην καλύτερή τους εποχή – παράδοση, φρεσκάδα, αγνότητα
• τις ομορφιές της Κεφαλονιάς με μια άλλη ματιά, τοπική – δραστηριότητες, πολιτισμός, ποικίλες εμπειρίες

 

Ανυπομονώ να σας γνωρίσω!

Σιόρα Στέλλα

 

Η Κεφαλονιά είναι γεμάτη ανεξερεύνητους τόπους, η ελληνική κουζίνα γεμάτη εκπλήξεις και οι Έλληνες γεμάτοι φιλοξενία και σεβασμό για τον επισκέπτη.

Κεφαλονιά

The largest of the Ionian Islands and the 6th largest among all Greek islands, Kefalonia is definitely a must-visit destination!

discover

Εμπειρίες

Η γειτονιά μας

Επιβλητικό τοπίο, μαγευτική φύση, μακρόχρονη ιστορία. Ανακαλύψτε την υπέροχη Κεφαλονιά.

Παιδότοπος

Οι μικροί μας φίλοι έχουν τον δικό τους χώρο για να δημιουργήσουν τις δικές τους αναμνήσεις.

Πρωινό

Το πρωινό σερβίρεται κάθε μέρα. Αφήστε μας να σας προσφέρουμε τα καλύτερα αλμυρά και γλυκά εδέσματα.

Ταβέρνα

Γνωρίστε τις Μεσογειακές γεύσεις της Κεφαλονιάς και την πλούσια μαγειρική της παράδοση.

Πισίνα

Χαλαρώστε και απολαύστε το ποτό σας κάτω από το φως του ήλιου ή του φεγγαριού.